Over mij

Graag stel ik mij aan u voor.

Mijn naam is Erik Zwart met ruim 30 ervaring in de orthopedie. Ik heb Erik Zwart lange tijd gewerkt in die in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort en aansluitend bij diverse ZBC’s zoals de Bergman Clinics. Mijn specialisatie¬† is heup- en knieafwijkingen. Op dit moment heb ik mij volledig toegelegd op orthopedische expertises. Ik vind het zeer belangrijk op een integere wijze een objectieve en betrouwbare expertise te verrichten in het belang van alle betrokken partijen

Ik ben jarenlang visiteur geweest bij de Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV) waarvoor ik kwaliteitsvisitaties heb verricht bij de orthopedische vakgroepen in Nederlandse ziekenhuizen en ZBC’s.

Ik ben lid van Werkgroep Invaliditeit en Arbeidsongeschiktheid van de NOV.

De expertises worden verricht volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Medisch Specialistische Rapportage (NVMSR). Ik ben als geregistreerd lid (CR en MA) van deze vereniging.

Ook ben ik geregistreerd als gerechtelijk deskundige (CR) orthopedie bij de Landelijk Register Gerechtelijk Deskundige (LRGD).

Opdrachten waarbij ik ooit direct of indirect in het verleden als behandelaar betrokken geweest is, zal ik niet aanvaarden.

LinkedIn